Maahanmuuttajataustaiselle opiskelijalle voi moni suomalaisen työelämän käytäntö olla vieras - varsinkin, jos hänellä ei vielä ole paljoa kokemusta kyseiseltä alalta tai suomalaisesta työelämästä. Opettajan muistilistan asioita olisikin hyvä käydä yhdessä opiskelijan kanssa läpi ennen työpaikalle lähtöä.

  • Nopea polku rakennusalan töihin maahanmuuttajille - Salpauksen podcast

Ossi 2 - hankkeen ensimmäisessä Podcastissa kuullaan, miten 7 opiskelijaa yhdestätoista työllistyi rakennusalan 3 kuukauden koulutuksen aikana. Koulutus toteutettiin Koulutuskeskus Salpauksessa keväällä 2019. Kouluttajat Vesa Rantanen ja Evelina Liski kertovat kokemuksiaan ja jakavat arvokkaita vinkkejä. Tule kuuntelemaan!

  • Kokemuksia maahanmuuttajien ohjaavan opettajan työstä - Salpauksen podcast

Maahanmuuttajien ohjaava opettaja Päivi Hagman Koulutuskeskus Salpauksesta antaa vinkkejä monikulttuurisiin ohjaamis- ja opetustilanteisiin.

  • Maahanmuuttajien opetuksen ja ohjauksen hyviä käytänteitä - Salpauksen podcast

Tässä podcastissa maahanmuuttajien luku- ja kirjoitustaidon opetuksen asiantuntija Tiina Muukka kertoo kokemuksistaan maahanmuuttajakouluttajana.

  • Kolme näkökulmaa monikulttuuriseen ohjaukseen -koulutus (syyskuu 2019)

Koulutuksen teemat ja puhujat: Työvälineitä monikulttuurisiin kohtaamisiin (Keith O´Hiobhaird); Opettaja tukemassa työpaikalla tapahtuvaa oppimista: Vinkkejä, faktoja ja kokemuksen sanelemia käytänteitä (Maija-Leena Pusa); Selkokieli työvälineenä (Evelina Liski).

Huling pagbago: Lunes, 23 Disyembre 2019, 9:52 AM